Samenwerking

Tandartspraktijk in Nunspeet

Met trots bedienen wij onze patiĆ«nten met hoogwaardige tandheelkundige oplossingen, ondersteund door samenwerking met vooraanstaande laboratoria. 

Ronald van der Linden in Heerenveen en Vink Tandtechniek in Waalre, vertegenwoordigen het toppunt van vakmanschap en precisie.

Onze Laboratorium Partners:

Ronald van der Linden Tandtechniek – Heerenveen
&
Vink Tandtechniek – Waalre

Ronald van der Linden Tandtechniek – Heerenveen:
Onze samenwerking met Ronald van der Linden Tandtechniek in Heerenveen verzekert u van tandheelkundige restauraties. Hun toewijding aan excellentie en precisie vormt de kern van onze zorgstandaard.

Vink Tandtechniek – Waalre:
Via Vink Tandtechniek in Waalre hebben wij het voorrecht samen te werken met een ervaren tandprotheticus in onze praktijk. De expertise en vakbekwaamheid van Vink Tandtechniek stellen ons in staat om op maat gemaakte, esthetisch verantwoorde tandheelkundige oplossingen te bieden die aan al uw behoeften voldoen. 

In samenwerking met deze vooraanstaande laboratoria streven wij ernaar om u de best mogelijke zorgervaring te bieden, waarbij uw tevredenheid en comfort voorop staan.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze uitgebreide tandheelkundige diensten en hoe wij met onze partners uw glimlach kunnen verbeteren.